Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Проект «Пліч-о-пліч» з НУЧК : Змагання, які формують майбутніх лідерів, чемпіонів та захисників країни!

Залиште оцінку
(1 голос)
Проект «Пліч-о-пліч» з НУЧК : Змагання, які формують майбутніх лідерів, чемпіонів та захисників країни!

У сучасному світі професійне самовизначення має вирішальне значення для успішного майбутнього підростаючого покоління та суспільства в цілому. В цьому контексті стратегія Факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка полягає в адресній профорієнтаційній роботі, що спрямована на виявлення та розвиток індивідуальних спортивних та фізичних здібностей потенційних абітурієнтів. Важливою складовою цієї роботи є проведення спортивних заходів, які відкривають нові горизонти перед учасниками, мотивуючи їх до обрання професії в сфері спорту, здоров'я та фізичної культури.

Один із таких заходів відбувся 11 квітня 2024 року в Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка у рамках проекту "Пліч-о-пліч", в якому школярі з Чернігова та Чернігівської області мали змогу не тільки продемонструвати свої навички у популярних видах спорту, але й відчути підтримку відомих особистостей у спортивному світі, таких як Андрій КУЖЕЛЬНИЙ, заслужений тренер України, майстер спорту України з кікбоксингу, Президент Чернігівського обласної федерації кікбоксингу, голова ЧОО ГО «ВФСТ «Україна», проректор з науково-педагогічної роботи НУЧК.

Звертаючись до учасників змагань, Андрій Володимирович підкреслив, що наш університет є місцем, де кожен може знайти свій шлях до успіху, розвиваючись серед однодумців і отримуючи підтримку у дружньому колективі. Сила духу і взаємопідтримка допомагають нам долати труднощі та рухатися вперед.

На закінчення першого дня змагань ректорат університету приготував солодкий сюрприз для учасників. Кожен отримав яскраву упаковку солодощів, що не лише підсолодило приємну втому після захоплюючих волейбольних поєдинків, але й додало згуртованості серед спортсменів і гостей.

Такі ініціативи, як проект «Пліч-о-пліч» сприяють не тільки фізичному, але й моральному зростанню молоді, підтримуючи їх у прагненні досягати нових вершин у житті та кар’єрі.

Ми висловлюємо щиру подяку Збройним Силам України за незламність та відданість у захисті нашої країни. Ваші зусилля і жертви є фундаментом нашого спокою та безпеки, які дозволяють продовжувати будувати краще майбутнє для молоді у нашому суспільстві. Ваш приклад надихає нас бути сильнішими, мужнішими та єдиними!

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG