Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Аптека 911 запрошує випускників НУЧК

Залиште оцінку
(1 голос)
Аптека 911 запрошує випускників НУЧК

На минулому тижні в НУЧК відбувся онлайн-вебінар на тему: "Особливості працевлаштування", який для студентів випускного курсу спеціальності 226 Фармація, промислова фармація провели представники ТОВ "Фармація Чернігівщини" (Аптека 911). Спікером вебінару виступила менеджер з персоналу мережі аптек «Аптека 911» Юлія Манарченко. Ця аптечна мережа відома просвітницькою діяльністю, зокрема радіо проектом «Ліки людям: місія допомоги», який стартував 1 квітня в ефірі провідних радіостанцій України.

Учасники заходу прослухали інформацію про особливості працевлаштування на різні вакантні посади згідно штатного розпису аптеки, дізналися про особливості програмного пакету аптечної мережі, дозвілля та професійний розвиток фахівців галузі фармації, вимоги компанії до майбутніх працівників та перспективи кар'єрного зростання.

У форматі "питання-відповідь" учасники семінару торкнулися найгостріших проблем працевлаштування у фармацевтичній галузі сьогодення. Обговорили роботу у стресових умовах, важливість комунікації, етики, здатність розуміти емоційний стан відвідувачів та колег, підвищення кваліфікації робітників.

Слід відзначити зацікавленість і активність студентів в обговоренні теми вебінару та актуальних питань, які були задані роботодавцю.

 Дякуємо ТОВ "Фармація Чернігівщини" та безпосередньо Юлії Манарченко за активну співпрацю!

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG