Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Вау-Ефект! : Студентки Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка найкращі серед найкращих на XIX літній Універсіаді України з дзюдо

Залиште оцінку
(1 голос)
Вау-Ефект! : Студентки Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка найкращі серед найкращих на XIX літній Універсіаді України з дзюдо

25-26 квітня в Тернополі відбулася XIX літня Універсіада України з дзюдо, яка зібрала кращих студентів-спортсменів з різних куточків країни. Це було видовищне дійство, що продемонструвало талант, силу та спортивний дух нашої молоді.

Студентки Факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка показали високу майстерність і досягли чудових результатів. Анна КАЗАКОВА виборола 1 місце, Єлизавета ШЕВЧЕНКО і Дусь ХРИСТИНА посіли 3 місце у своїх дисциплінах. Ці визначні досягнення є результатом наполегливої праці спортсменів та їхніх тренерів. Особлива подяка тренерам Анатолію Миколайовичу МАРКІНУ та Олександру Анатолійовичу МАРКІНУ за їхній внесок у виховання чемпіонів та призерів.

Цей успіх не був би можливим без підтримки наших захисників, Збройних Сил України, які забезпечують мир і спокій, дозволяючи проводити такі спортивні заходи. Щиро дякуємо ЗСУ за їхню мужність і відданість. Нехай наші чемпіони і надалі прославляють Україну на спортивних аренах, а ми завжди пам'ятатимемо, що наша свобода – це заслуга тих, хто сьогодні стоїть на передовій.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG