Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Ринок праці потребує фармацевтів

Залиште оцінку
(1 голос)
Ринок праці потребує фармацевтів

В надважких умовах сьогодення фармацевтична галузь продовжує розвиватися, а ринок праці потребує фахівців. Запорукою підготовки фахівців високого кваліфікаційного рівня є знання отримані в освітньому процесі та вдосконалення і застосування їх на практиці в умовах роботи аптеки. Також важливим є постійний зв'язок з роботодавцями.

 

Саме з цією метою 4 квітня відбулася on-line зустріч, в якій взяли участь представники аптечної мережі 911, гарант ОП Фармація, промислова фармація, доцент, к.фарм.н. Віктор Янченко, к.фарм.н. Юлія Вороніна-Тузовських та 46 студентів природничо-математичного факультету 1-3 курсів спеціальності 226 Фармація, промислова фармація.

Зустріч проводила представник аптечної мережі 911 Юлія Манарченко, яка ознайомила студентів з роботою фармацевтичної компанії, її організаційною структурою, особливостями працевлаштування та перспективами розвитку в ний як спеціалістів. Серед найбільш активних та зацікавлених студентів, представниками компанії проведено розіграш подарунків.

Дякуємо аптечній мережі 911, особисто Юлії Манарченко, за підтримку ОП Фармація, промислова фармація, цікаву зустріч, співпрацю та важливий внесок у процес підготовки майбутніх висококваліфікованих фахівців фармацевтичної галузі.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG