Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Діяльність навчально-наукової лабораторіі початкової освіти: підсумки і перспективи

Залиште оцінку
(1 голос)
Діяльність навчально-наукової лабораторіі початкової освіти: підсумки  і перспективи
04.04.2024 року відбулося виїзне засідання кафедри дошкільної та початкової освіти Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка на базі навчально-наукової лабораторії ЗОШ І ступеня N25 Чернігівської міської ради Чернігівської області.
Слід зазначити, що співпраця «університет-лабораторії» носить  системний характер, починаючи від планування, різнопланової діяльністю, завершуючи звітами  на вченій раді факультету, університету та підведеннями підсумків проміжних результатів і перспективним плануванням на майбутнє. 
Під час зустрічі, що відбулася за участі ректора університету Олега ШЕРЕМЕТА,  і директорки школи Наталії КИРИЛЕНКО, деканеси факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв Світлани СТРІЛЕЦЬ, завідувачки кафедри дошкільної та початкової освіти Ірини ТУРЧИНОЇ, були відвідані фрагменти уроків, проведених здобувачами освіти нашого Університету, обговорені  можливості підвищення кваліфікації вчителів на базі університету (80,4 % педагогічних працівників школи є його випускниками).
Присутні мали змогу відвідати фрагменти уроків фізичної культури, математики, інтегрованого курсу "Я досліджую світ",  проведених студентками ІІІ курсу спеціальності "Початкова освіта" Анастасією НЕЖИВЕЦЬ, Анною ЧЕРНЕНКО, Марією АСАУЛКО відповідно.
Педагоги високо оцінили, як актуальний і змістовний, семінар зі специфіки корекції індивідуальної та групової поведінки дітей із РАС в умовах інклюзивного класу, презентований асистенткою вчителя Катериною ПОЛЯКОВОЮ. 
Наприкінці заходу доценткою кафедри дошкільної та початкової освіти Мариною  КОНОВАЛЬЧУК було організовано творчий інтерактив із використанням метафоричних карт - психологічного проєктивного інструменту, і проведено колективну рефлексію. 
Тож подальша  співпраця між університетом та лабораторією вже планується, генеруються  нові ідеї, готуються нові проєкти на перспективу.
 
 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG