Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Участь у міжнародній TESOL-2024 конвенції доцента кафедри іноземних мов Надії Грицик

Залиште оцінку
(1 голос)
Участь у міжнародній TESOL-2024 конвенції доцента кафедри іноземних мов Надії Грицик
Кандидат педагогічних наук, доцент Надія Грицик взяла участь у Міжнародній Конвенції TESOL–2024, яка відбулася з 20 по 24 березня у м. Тампа, Флорида, США.
Подія міжнародного значення зібрала провідних фахівців галузі навчання англійської мови як другої іноземної з різних куточків світу. На конвенціі були представлені актуальні теми досліджень експертами у цій галузі, а саме: використання штучного інтелекту у навчанні англійської мови; сучасні підходи до розвитку мовних та мовленнєвих компетенцій; особливості проходження практики майбутніми вчителями англійської мови; впровадження соціально-емоційного навчання, а також кризис-менеджмент у закладах освіти.
На конвенції діяла виставка новітніх методичних та навчальних публікацій та розробок провідних видавництв та корпорацій галузі таких, як Cambridge University Press, Reading Horizons, National Geographic, Longman, TESOL та ін. Окрім того, на виставці були представлені провідні університети, дипломатичні установи та організації, міжнародні тестові центри англійської мови.
Такий захід не лише надав можливість професійному розвитку для фахівців у галузі викладання англійської мови, але сприяв розвитку можливості міжособистісних міжнародних зв’язків та контактів.
 
 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG