Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Презентація освітнього тренінгового пакету «ЗДОРОВ'Я ТА КОМФОРТ»

Залиште оцінку
(1 голос)
Презентація освітнього тренінгового пакету  «ЗДОРОВ'Я ТА КОМФОРТ»

23 лютого 2024 р. на базі наукової бібліотеки Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка відбулася підготовка 35 тренерів з питань води, гігієни, санітарії та жіночого здоров’я в рамках реалізації Програми «Надання гуманітарної допомоги/відновлення водопостачання у містах, селищах, об’єднаних громадах, громадах на підтримку дітей, батьків та опікунів», яка спрямована на підвищення доступу, розвиток та запровадження кращих міжнародних практик з питань води, гігієни, санітарії (WASH) в громадах України. Захід відбувся за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) .

 

Привітали учасників координаторка напряму програми ЮНІСЕФ Олена ВІНОГРАДОВА; проректор з наукової роботи НУЧК імені Т.Г.Шевченка Наталія НОСОВЕЦЬ,, завідувач кафедрою біології Ольга МЕХЕД.

Вчителі з Чернігівської, Бобровицької, Менської, Куликівської, Бахмацької, Ніжинської освітнього середовища територіальних громад у рамках проведення тренінгу отримали розроблений тренінговий пакет з питань жіночого здоров’я «ЗДОРОВ'Я ТА КОМФОРТ» з інтерактивною грою щодо зміцнення життєвих навичок з гігієни серед дітей-підлітків та Сертифікати-тренерів. Тренінговий пакет буде презентований та апробований для використання освітянами під час проведення власних занять з дітьми-підлітками на територіях громад Чернігівської області.

У центрі обговорення були аспекти впливу питань жіночого здоров’я на загальний стан, психологічні та медичні аспекти життя, обговорили найбільш поширені виклики, з якими стикаються дівчата, та способи їх вирішення.

Інформаційно-просвітницька тренінгова кампанія проводиться ГО «Жінки і діти України – наше майбутнє». Одним із завдань Програми є впровадження тренінгових та просвітницьких матеріалів, в тому числі інтерактивних ігор та консультацій, проведення широкої інформаційно-просвітницької кампанії (тренінги, семінари, ярмарки знань, простори сталого розвитку) з питань жіночого здоров’я.

У складних умовах воєнного стану Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка виступає важливою освітньою платформою для надавачів освітніх послуг Чернігівщини.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG