Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Не можемо стояти осторонь...

Залиште оцінку
(1 голос)
Не можемо стояти осторонь...

"Українська національна свідомість - основа буття нації". Під цим гаслом пройшло пленарне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції "Наукові дискусії кафедри педагогіки, психології та методики фізичного виховання".

 

Патріотичні відчуття сколихнула душевна промова Корнєвої Анастасії, дружини військового, який воює у 110 бригаді, координаторки українських дітей у Польщі, викладачки хореографії, випускниці факультету фізичного виховання. Вчергове усвідомили про необхідність підтримки військових, про стимулювання дітей до волонтерської діяльності.

Андрій Лоєвець, художній керівник та головний диригент ансамблю "Сіверські клейноди", випускник факультету фізичного виховання закликав вивчати національну культуру та бути свідомими і грамотними її носіями, без фальші та викривлень заради популярності.

Про волонтерську діяльність як шлях формування національно свідомого покоління розказав електрик та експерт із створення дронів, студент 3 курсу факультету фізичного виховання, Михайло Ворошило.

Потужним прикладом української незламності, національної стійкості та драйвом життєствердності вразив, захопив, надихнув усіх присутніх ветеран війни, боєць з позивним "Чемпіон", студент 4 курсу факультету, Дмитро Терещенко.

Десятки щирих слів подяки військовим та волонтерам озвучили та написали в чат учасники конференції.

Під час пленарного засідання присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих за свободу України захисників, Сергія Лисюка та Всеволода Бодуна. Також оголосили збір "Смаколик для Толі" у знак моральної підтримки від факультету фізичного виховання для випускника, Шовкуна Анатолія, який реабілітується після важкого поранення та ампутації кінцівки.

Нести Україну в серці, мові, справах. Вірити та підтримувати ЗСУ. Формувати основу буття нації – національну свідомість у наших учнях. Це реальні справи, які має робити освітній та науковий тил для наближення Перемоги України

Для бажаючих доєднатися до акції "Смаколик для Толі" залишаємо посилання на банку

Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/2EY5Hw7r9R

Номер картки банки

5375 4112 1111 3951

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG