Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Студенти Факультету фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка приєдналися до European School Sport Day: разом за здоровий спосіб життя!

Залиште оцінку
(1 голос)
Студенти Факультету фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка приєдналися до European School Sport Day: разом за здоровий спосіб життя!

Студенти факультету фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка приєдналися до European School Sport Day: разом за здоровий спосіб життя!

Цього річ студенти 4 курсу спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура) факультету фізичного виховання разом з викладачами кафедри ППтаМФВ Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка стали частиною European School Sport Day (ESSD), який відбувається на підтримку Європейського тижня спорту BEACTIVE. Це унікальне свято руху є невід’ємною частиною Європейського тижня спорту, що проходить вже дев’ятий рік поспіль під гаслом BeActive. Ідея ESSD полягає в популяризації фізичної активності і здорового способу життя серед дітей та учнівської молоді.

 

Наші студенти саме ті, хто сіє зерно популяризації здорового способу життя. Під девізом «Будь активним!» студентами-практикантами було проведено цікаві руханки, естафети, нестандартні рухливі ігри, челенджі, квести, години спорту з учнями ЗЗСО м. Чернігова та області.

Дякуємо всім, хто долучився до нашого заходу та підтримав ідею здорового способу життя! Спільними зусиллями ми не лише весело провели час, але й зробили свій внесок у популяризацію фізичної активності серед молоді. Нехай це буде початком більш активного та здорового життя для нас усіх. Ще раз дякуємо за підтримку та участь!

#BeActive#ESSD#ФізичнаКультура#СтудентиНаAction"

#ЗаЗдоровийСпосібЖиття #Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка #Факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка

002

0031

0041

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG