Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

NETTING – грантова програма філологічного факультету

Залиште оцінку
(1 голос)
NETTING – грантова програма філологічного факультету

Третього листопада відбулося офіційне представлення грантової програми “Європейський досвід протидії дезінформації та пропаганді: базові навички для Вчителя майбутнього”, яка починає реалізовуватися на філологічному факультеті.

 

 

Результатом поданої викладачами філологічного факультету заявки від Зимової Школи «Європейські програми для галузі освіти: можливості для України» стала трьохрічна угода про співпрацю Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка з Євросоюзом, а саме участь у міжнародному науково-педагогічному проєкті NETTING - 101127022 - GAP-101127022, який отримав грантову підтримку за програмою Еразмус+, напрямок ЖАН МОНЕ. Тривалість проєкту 26 місяців, починаючи з 1 вересня 2023 року.

 

З вітальним словом до присутніх учасників зустрічі звернулась проректор з наукової роботи Наталія Носовець, високо оцінивши багаторічну грантову діяльність голови центру Європейських студій в НУЧК Марини Кеди (доцента ННІ історії та соціогуманітарних дисциплін імені О.М. Лазаревського), яка являється менеджеркою цієї грантової програми. Пані Марина презентувала грантові проекти, які реалізуються протягом багатьох років викладачами університету. Керівниця проекту Світлана Гергуль разом з експертками Ларисою Городничою та Мариною Ольховик (доценти філологічного факультету) ознайомили присутніх з основними напрямками роботи, зокрема зі змістом навчальної дисципліни «Європейський досвід протидії дезінформації та пропаганді» та діяльністю гуртка «Майстерня медіарозслідувань», де будуть залучені студенти філологічного та інших факультетів, а також учні шкіл м.Чернігова і не тільки. Чекаємо змістовної та творчої роботи разом з цікавими звітами.

 

Сайт проекту https://sites.google.com/view/nettingnuchk/main

22314156

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG