Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ»

Залиште оцінку
(0 голосів)
НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР  «СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ  РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ»

17 листопада 2023 р. в Навчально-науковому інституті психології та соціальної роботи НУЧК імені Т.Г.Шевченка відбувся черговий ХІІ-й науково-методичний онлайн-семінар «Актуальні проблеми сучасної фундаментальної та прикладної психології», організований кафедрою загальної, вікової та соціальної психології імені М.А. Скока. Захід було присвячено соціально-психологічним аспектам російсько-української війни.

У доповіді доктора психологічних наук О.М.Кочубейник (Інститут соціальної та політичної психології НАПН України; «Колабораціонізм: соціальні ризики у поствоєнний період») було проаналізовано колабораціонізм як соціально-психологічний феномен, досвід сприймання та боротьби з ним у Франції після Другої Світової війни, оприлюднено результати опитування стосовно сприймання колабораціонізму в Україні вітчизняними фахівцями.

Доповідь кандидата психологічних наук М.А.Дроздової (НУЧК імені Т.Г.Шевченка; «Особливості переживання та усвідомлення російсько-української війни молоддю: з досвіду контент-аналізу студентських наративів») було присвячено результатам авторського соціально-психологічного дослідження змісту есе вітчизняних студентів на тему «Як ми переживаємо війну», проведеного у 2022-2023 рр.

На онлайн-семінарі були присутні викладачі НУЧК імені Т.Г.Шевченка та інших закладів вищої освіти України, практичні психологи, студенти магістратури.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG