Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Королева Дзюдо : Непереможна Анна Казакова з Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка завоювала Золото на Кубку України!

Залиште оцінку
(1 голос)
Королева Дзюдо : Непереможна Анна Казакова з Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка завоювала Золото на Кубку України!

У четвер, 2 травня, столичний легкоатлетичний манеж приймав Кубок України з дзюдо - ключову подію національного календаря спортивних змагань. У турнірі брали участь 235 чоловіків та 80 жінок із 20 областей України та міста Києва, змагаючись за право представляти нашу країну на міжнародних аренах.

Напружена боротьба не вщухала аж до вечора, а кожен спортсмен продемонстрував непереможну жагу до перемоги. Особливо вражаючим був виступ Анни КАЗАКОВОЇ, студентки факультету фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка, яка здобула перше місце у ваговій категорії до 78 кг.

Вітаємо Анну та її тренерів, Анатолія МАРКІНА та Олександра МАРКІНА, з цією важливою перемогою!

У ці складні часи кожна перемога наших спортсменів вдихає надію та додає сили нам усім. Висловлюємо глибоку вдячність нашим захисникам – Збройним силам України, які оберігають країну та дозволяють нам насолоджуватися такими чудовими подіями.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG