Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Палітра магістерських програм на філологічному факультеті

Залиште оцінку
(1 голос)
Палітра магістерських програм на філологічному факультеті

25 квітня 2024 р. на філологічному факультеті відбулась організаційна зустріч студентів 4-го курсу денної та заочної форм навчання із деканом філологічного факультету Стеченко Тетяною Олександрівною та гарантами освітніх програм.

На початку зустрічі виступила декан:  чітко окреслила основні аспекти вступу та можливості вибору напрямку навчання майбутніми магістрантами.
Кожен із гарантів освітніх програм представив вступникам на здобуття магістерського рівня вищої освіти детальний огляд своєї програми. Лілік Ольга Олександрівна розкрила основні аспекти програми «Середня освіта (Українська мова і література)», наголосивши на важливості вивчення рідної мови та літератури. Бирюк Ольга Василівна розкрила всі переваги навчання за освітнью програмою  «Середня освіта (Мова і література (англійська)» та окреслила можливості працевлаштування. Про те, як Городнича Лариса Віталіївна розповідала студентам про освітню програму «Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова)», можна сказати віршем, який написала студентка нашого факультету – Карина Трубіна:
У тебе щодо спеціальності вагання?
 Без сумнівів, зроби комбінування!
Англійська й українська мови разом.
Так, це можливо, це не просто фраза!
Магістратура  –  шлях до всіх вершин.
Приходь до нас і спробуй саме ти!
Колесник Олена Сергіївна наголосила, що навчання студентів за освітньою програмою «Культурологія» спрямована на формування висококваліфікованих фахівців, здатних робити вагомий внесок у розвиток культурного життя суспільства.
Звичайно, не обійшлося без новоуведень. Філологічний факультет постійно прагне до нових вершин. Саме тому Хомич Тетяна Леонідівна, як гарант, представила нову освітню програму – «Журналістика» і наголосила на тому, що запрошені викладачі готуватимуть журналістів, які здатні критично мислити, мають розвинений світогляд і володіють всіма необхідними навичками сучасного журналіста.
Наприкінці зустрічі студенти ставили запитання, спрямовані на уточнення деталей програм та можливостей для подальшої професійної діяльності.
Дякуємо деканові, гарантам, випускникам і гостям за увагу до наших магістерських програм!
Із повагою – філологічний факультет НУЧК імені Т. Г. Шевченка.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG