Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Історична перемога: кікбоксери Чернігівщини визнані кращими на Кубку України!

Залиште оцінку
(1 голос)
Історична перемога: кікбоксери Чернігівщини визнані кращими на Кубку України!

 Історична перемога: кікбоксери Чернігівщини визнані кращими на Кубку України!    
Кубок України з кікбоксингу ІСКА, що відбувся у Києві з 30 листопада по 2 грудня 2023 р., став важливою подією для його шанувальників. Турнір був приурочений до пам'яті загиблих героїв України і зібрав понад 500 учасників з 41 клубу країни.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять кікбоксерів-побратимів, які віддали своє життя за Україну. 


Змагання пройшли у динамічній атмосфері, насиченій різноманітністю стилів та вражаючим рівнем підготовки спортсменів. Кожен поєдинок був насправді непередбачуваним, а напружена боротьба за призові місця тривала до останньої миті. Спортсмени і вболівальники разом створили атмосферу єдності, яка віддзеркалювала справжню сутність українського духу.
Уперше в історії Кубку України кікбоксери Чернігівської області стали незаперечними лідерами турніру, посівши перше загальнокомандне місце. 
Вагомий внесок у золотий здобуток команди привнесли студенти Факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка. Справжніми амбасадорами успіху стали: Дмитро ВАСІН   75 кг (лайт, к1- лайт), Антон ДОКА   60 кг лайт, к1-лайт), Сергій ДЖЕМЕСЮК   85 кг (семі контакт, лайт контакт), Богдан БАЛАБКО   70 кг (хард бок, лайт контакт).
Вітаємо чемпіонів, їх тренерів Сергія КУЖЕЛЬНОГО, Романа ЛУДАНИКА, Віктора БАЛАБКО та Президента федерації кікбоксингу в Чернігівській області Андрія КУЖЕЛЬНОГО із заслуженою перемогою! Бажаємо подальших високих досягнень та нових захоплюючих здобутків!
На тлі викликів, які стоять сьогодні перед країною, цей турнір став важливим кроком не тільки у розвитку українського кікбоксингу, але й у зміцненні національної самосвідомості, свідченням прояву єдності, витримки та патріотизму!
Висловлюємо глибоку вдячність Збройним Силам України    за можливість проведення таких спортивних заходів. Ваша героїчна відданість та нескінченна самопожертва у захисті нашої держави дають змогу спортсменам і вболівальникам відчувати не лише впевненість та безпеку, але й віру у Перемогу і гордість за нашу країну!
#ISKAUkraine #КубокУкраїни #Кікбоксинг
#СпортУкраїни
#ШануємоГероїв #УкраїнськийДух #НаціональнаЄдність #СпортУкраїни
#НепереможнаЧернігівщина
#СпортивнаПодія #ІсторіяУспіху #КиївськіТурніри#Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка #Факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка
#ISKAUkraine


Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG