Фестиваль європейських освітніх практик «EduFest»

Залиште оцінку
(10 голосів)
Фестиваль європейських освітніх практик «EduFest»

       18 травня 2019 року в Національному університеті «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка відбулася прогресивна для України освітня подія — ФЕСТИВАЛЬ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ОСВІТНІХ ПРАКТИК «EduFest».

        Цей захід об’єднав понад 300 учасників освітнього процесу — від учня до роботодавця — з 23 міст та областей України. Фестиваль підтримали майже 20 партнерів: представники бізнесу, освіти, громадські організації, що уможливило створення затишної атмосфери та комфорту на заході.
        Учасники фестивалю змогли взяти участь у панельній дискусії «Чи можлива європейська освіта в Україні?»; почули мотиваційну промову від ректора Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка Миколи Носка, освітнього експерта Віктора Громового та міжнародного спікера FayeqShoubash; відвідали майстер-класи, семінари, тренінги, практикуми, присвячені використанню різноманітних інструментів та технік у навчанні та розвитку школярів, студентів, викладачів, які проводили кваліфіковані експерти, у тому числі міжнародні (більше ніж 30 спікерів); генерували творчу енергію в релакс-зоні; обмінялися досвідом та домовились про співпрацю під час «живого» спілкування за філіжанкою кави; отримали приємні сюрпризи від партнерів під час розіграшу лотереї в кінці заходу.
         Серед спікерів проведеного фестивалю — міжнародні освітні експерти, викладачі та випускники Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, роботодавці міста, керівники державних і приватних закладів освіти, які стажувалися за кордоном, реалізовують міжнародні проекти, імплементують європейські освітні практики в освітній діяльності.

         На «EduFest» переважав гарний настрій, вирувала творча енергія, мотивація та натхнення, ресурсними були освітні теревені та запропоновані реальні інструменти впровадження європейських освітніх практик в українській освіті! 

        Фестиваль європейських освітніх практик «EduFest» згуртував активних освітян довкола спільних європейських цінностей і мети, підвищив розуміння важливості університетського викладання та престижності професії педагога. Натхненні обличчя учасників фестивалю переконали, що якість української освіти майбутнього залежить від здатності всіх сторін освітнього процесу об’єднуватися. На «EduFest» учасники надихнулися новими творчими ідеями, поділилися своїми знаннями й досвідом, налагодили цікаві контакти, спланували майбутні освітні проекти та долучилися до створення Eduпросторів майбутнього.
Більше про подію: https://bit.ly/2MgO0vg

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG