Print this page

Наукові здобутки студентів-істориків

Залиште оцінку
(3 голосів)
Наукові здобутки студентів-істориків

  Протягом березня 2019 року в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка відбувся перший етап другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Історія та археологія».

       Перший тур конкурсу проходив у вищих навчальних закладах України III-IV рівнів акредитації. За його результатами до ЦДПУ імені В.Винниченка надійшли наукові роботи з 54 вищих навчальних закладів країни. Всього було зареєстровано – 104 студентських наукових роботи. Галузева Комісія за рейтинговою оцінкою допустила до участі в підсумковій науково-практичній конференції – 26 робіт.
Кожна робота рецензувалася двома членами комісії.

       Підсумкова науково-практична конференція відбувалася 10 – 11 квітня 2019 р. в м. Кропивницький у корпусі Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка. Під час презентації магістрант Навчально-наукового інституту історії та соціогуманітарних дисциплін Дмитро Бутенко та студентка ІІ курсу Рижова Олександра на високому рівні представили результати свого наукового дослідження та у підсумку були нагороджені Дипломом ІІІ ступеня переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальності «Історія та археологія».

      Дирекція Навчально-наукового інституту історії та соціогуманітарних дисциплін імені О.М. Лазаревського НУ"ЧК" імені Т.Г. Шевченка вітає Дмитра Бутенка та Рижову Олександру і їх наукових керівників: професора Ячменіхіна К.М., доцентів Шуміло С.М. та Гейду О.С. та бажає їм нових наукових здобутків!!!

Останні новини користувача НУЧК