Print this page

Гастролі до Носівки

Залиште оцінку
(1 голос)
Гастролі до Носівки

       Студентський театр EX LIBRIS під керівництвом доцента кафедри філософії та культурології філологічного факультету Марини Каранди відвідав із гастролями м. Носівка.

      Колектив відгукнувся на запрошення начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Носівської міської ради Наталії Тонконог та методиста Ольги Мельник. Художній керівник дала керівникам театральних гуртків майстер-клас, який проходив на базі Носівської міської гімназії. Директор гімназії Любов Сліпченко, заслужений учитель України, знайшла можливим об’єднати зусилля свого закладу з Носівською ЗОШ І-ІІІ ступенів і запросити старшокласників на спільний прем’єрний перегляд вистави «Куля, яка була трохи пірамідою». Це авторська психологічна драма Марини Каранди про долю шести підлітків, які переживають у різних куточках земної кулі схожі ситуації і гідно долають життєві перешкоди.
     Як вчителі району та обох шкіл, так і школярі дуже тепло сприйняли творчий доробок студентів та їх керівника. Інтерактивна післямова у вигляді продовження психодрами показала, що зміст вистави є актуальним, здатен навести мости між творчою молоддю та стимулює замислитися про головне - честь, порядність, любов, сенс життя. Також молоді актори запросили старшокласників Носівки ознайомитися з буклетами нашого ВИШу.
     Директор школи Світлана Дубовик, яка завідує шкільним зразковим історико-краєзнавчим музеєм, провела цікаву екскурсію для гостей із Чернігова. Несподівано під час екскурсії трапилася нагода віддячити за гостинність - звукорежисер студентського театру Анатолій Новак відремонтував музейний експонат – патефон.

 

 

Останні новини користувача НУЧК