Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Конкурс творчих робіт «Моя Чернігівщина»

Залиште оцінку
(2 голосів)
Конкурс творчих робіт «Моя Чернігівщина»

Запрошуємо творчих та ініціативних старшокласників до участі в конкурсі «Моя Чернігівщина». Він проводиться Чернігівським національним педагогічним університетом імені Т.Г.Шевченка за підтримки Чернігівського студентського порталу.

Мета конкурсу – залучення молодих людей до обговорення і розв’язання актуальних соціально-економічних, суспільно-політичних, екологічних проблем Чернігівщини; виявлення та підтримка обдарованої учнівської молоді.

Вимоги до змісту робіт: у роботі необхідно описати одну або кілька гострих проблем, які є актуальними для Чернігівщини в цілому або для окремого району, міста чи селища. При цьому бажано не лише окреслити коло проблемних питань, а й запропонувати шляхи їх вирішення.

Конкурсні роботи можуть бути презентовані у вигляді есе, поезії, а також будь-яким мультимедійним засобом — відео чи флеш-роликом, Інтернет-сторінкою, слайд-шоу, Power Point-презентацією тощо.

Тривалість відеоролика не повинна перевищувати 8 хвилин, флеш-ролика — 4 хвилини. Есе повинно мати унікальну назву та обсяг 1–2 сторінки (формат А4, інтервал – 1,5, шрифт – Times New Roman, кегль – 14). Зміст роботи (незалежно від формату) повинен бути унікальним і пов'язаним з Чернігівщиною. Мова конкурсних робіт – українська.

Текстові роботи надсилати на адресу електронної пошти . Обов’язково вказувати прізвище, ім’я, по батькові автора, номер мобільного телефону, назву навчального закладу. Роботи, виконані з використанням сучасних інформаційних технологій необхідно попередньо розмістити на сайті https://www.youtube.com/ і надіслати організаторам посилання на розміщений матеріал.

Всі надіслані тексти будуть перевірятися на унікальність. Роботи з явними ознаками плагіату оцінюватися не будуть.

Учасники: учні 10 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівської області.

Конкурсні роботи приймаються до 28 лютого 2017 року включно.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG