Запрошуємо вчителів та викладачів англійської мови до участі у English Teacher Development Institute on Media Literacy

Залиште оцінку
(0 голосів)
Запрошуємо вчителів та викладачів англійської мови до участі у English Teacher Development Institute on Media Literacy

Кафедра іноземних мов філологічного факультету Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка запрошує вчителів та викладачів англійської мови до участі у English Teacher Development Institute on Media Literacy, який буде проводитись в приміщенні центрального корпусу університету 2 листопада 2019 року.

      Це перший захід, організований у співпраці університету та Регіонального офісу з питань викладання англійської мови (RELO), відділу преси, освіти та культури посольства США в Україні задля підтримки ELT спільноти м. Чернігова. Учасники матимуть можливість дізнатись більше про сучасні засоби масової інформаціі, проаналізувати рівень медіа-освіти в Україні, познайомитись з інструментами розвитку медіа-грамотності учнів та студентів під час вивчення англійської мови. Інформація про тренерів та спікерів – у програмі заходу.
      Участь безкоштовна. Окрім смаколиків, гарячого обіду та корисної інформаціі слухачі отримають сертифікат участі, що засвідчить 6 годин підвищення кваліфікаціі. Для участі у заході необхідно до 30 жовтня включно заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/x6AspBh4jiVxzYTX7
Після заповнення анкети зареєстровані у такий спосіб особи отримають на електронну адресу запрошення до участі у заході не пізніше 31 жовтня 2019 року. Кількість учасників лімітована. Поспішайте!
       Якщо у Вас виникли питання, зв’яжіться з оргкомітетом за номером 0939314207 (Торубара Оксана Анатоліівна) або напишіть листа .

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG