Print this page

Гостьова лекції Васюти О.П.

Залиште оцінку
(1 голос)
Гостьова лекції Васюти О.П.

27 березня 2024 року онлайн на платформі ZOOM відбулась відкрита-гостьова лекція Васюти Олега Павловича – заслуженого працівника культури України, заслуженого діяча мистецтв України, доктора мистецтвознавства, професора кафедри мистецьких дисциплін Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка на тему: «Проєкт моєї мрії: технологічний аспект» з дисципліни: «Соціокультурні технології у дозвіллєвій діяльності» для викладачів, студентів спеціальності 028 Менеджмент соціокультурної діяльності.

 

 
 
В рамках Національної кредитної мобільності реалізації договорів про співпрацю, на цій «гостьовій» онлайн-лекції були присутні провідні фахівці, викладачі та студенти з інших університетів, а саме:
  • Український державний університет імені Михайла Драгоманова;
  • Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв;
  • Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренко;
  • Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського;
  • Комунальний заклад вищої освіти Київської обласної ради «Академія мистецтв імені Павла Чубинського»;
  • Рівненський державний гуманітарний університет;
  • Львівський національний університет імені Івана Франка;
  • Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградского.

В ході лекції було наголошено особливості становлення та розвитку Батуринського історико-культурного заповідника "Гетьманська столиця"; історико-меморіального музею-заповідника Пантелеймона Куліша "Ганнина Пустинь. Студентки 45 групи спеціальності 028  Кульбако А. та Кононенко В. презентували власні творчі проєкти, спрямовані на післявоєнне відновлення туристичної галузі міст і містечок України та збереження і популяризацію  храмів дерев’яного зодчества Чернігівщини.

Запропонована інформація знайшла позитивний відгук слухацької аудиторії. Після лекцій були обговорення, піч час яких провідні фахівці з менеджменту соціокультурної діяльності висловили слова вдячності Васюті О.П. за його вагомий внесок в розвиток галузі культури і мистецтва Чернігівського регіону та виразили побажання подальшої плідної співпраці у науковій і педагогічній ниві.

 

 

 

Останні новини користувача НУЧК