Насичений серпень, стрімкий вересень на кафедрі дошкільної та початкової освіти.

Залиште оцінку
(2 голосів)
Насичений серпень, стрімкий вересень на кафедрі дошкільної та початкової освіти.

Викладачі підвищують рівень експертності, беруть участь в якості тренерів, спікерів на Всеукранських, обласних і міських конференціях, у соціальних проектах, важливих для розвитку міста та освіти регіону.


    15-16 серпня нові зустрічі
і нові відкриття на Всеукраїнській серпневій конференції "СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ" (м.Киів) організованій МОН, #KMMedia та #EdProfiUkraine.
Одразу три спікери з кафедри провели свої майстер-класи для вчителів початкових класів, спеціалістів інклюзивної освіти:
- «Цікава астрономія для дошкільників і молодших школярів» к.пед.н. Тетяна Богдан
- «Готовність майбутнього педагога до інноваційної стратегії НУШ» д.пед.н. Антоніна Міненок
- «Основи тренінговоі діяльності» к.пед.н. Марина Коновальчук

     22 серпня 2018 року на базі Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва відбулася обласна серпнева конференція педагогічних працівників «Старт Нової української школи: перші кроки та перспективи», на якому цікавим і на часі був виступ зав. Каф. , д.пед.н., Світлани Стрілець щодо підготовки педагогічних кадрів для НУШ міста, оскільки існує кадрова проблема в освіті, і вона набуває актуальності. Було запропоновано конкретні кроки щодо покращення ситуації в цій площині, зокрема супровід і тісна співпраця під час педагогічної практики студентів та магістрантів у початкових школах.

     18.08 та 25.08 в рамках співпраці з кафедри з #ГО "ЕКО МІСТО ЧЕРНІГІВ" викладач кафедри Марина Коновальчук провела 2 міні-тренінги «Особливості навчання молодших школярів: секрети, підходи, техніки». Проект має на меті підготовку екоменторів для того, щоб здійснювати навчання школярів у школах (3-5 класи)
Проект від «Еко Місто Чернігів» мав назву #Тренінг "Я - еко-ментор свого міста" в рамках проекту "Plan"B" (організатори Сергій Безбородько, Альбіна Колесніченко), що реалізовувався за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської республіки у рамках Transition Promotion Program

    Отже, рік розпочато, попереду нові проекти, зокрема, проект підвищення кваліфікаціі вчителів початкової школи та дошкільників (безкоштовний проект в рамках співпраці з Норвегією).
 Детальне інфо незабаром!

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG