Матчева зустріч із боксу «Чернігівщина – Білорусь»

Залиште оцінку
(0 голосів)
Матчева зустріч із боксу «Чернігівщина – Білорусь»

        24 листопада 2018 року в м. Чернігів відбувся традиційний Міжнародний турнір із боксу, присвячений пам'яті Заслуженого тренера України Руслана Саїда, - одного з найтитулованіших тренерів Чернігівської області, який виховав багато успішних боксерів, серед яких - Дмитро Митрофанов - майстер спорту міжнародного класу, неодноразовий призер Чемпіонатів України та Чемпіонатів Європи з боксу, переможець Всесвітньої Універсіади, учасник Олімпійських ігор, срібний призер Всесвітньої серії боксу.


         Цьогоріч турнір проходив у залі спорткомплексу «Хімік» у форматі матчевої зустрічі «Чернігівщина-Білорусь» серед юніорів та молоді. У двобоях за першість змагалися дві команди суперників, до складу яких входили по десять боксерів із Чернігівської та Гомельської областей. Свято боксу запам'яталося напруженою боротьбою, яскравими емоціями та безкомпромісними поєдинками спортсменів.
        У загальному заліку перемогу виборола команда українських спортсменів.
Приємно, що у складі збірної Чернігівщини здобув золоту нагороду боксер Ільющенко Богдан - студент ІІ курсу факультету фізичного виховання Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г.Шевченка.
Як Саїд Руслан і Митрофанов Дмитро, так і теперішній тренер спортсмена Вадим Казанін - випускники факультету фізичного виховання різних років. Бажаємо нашим спортсменам не зупинятися на досягнутому, а йти далі до омріяних вершин!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГ!
НАВЧАЙСЯ! РОЗВИВАЙСЯ! ДОСЯГАЙ!

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG