Перший інноваційний освітній форум

Залиште оцінку
(2 голосів)
Перший інноваційний освітній форум

15 вересня у стінах НУЧК відбулася гучна подія – Перший інноваційний освітній форум: «НУШ – перспективи та виклики», який об’єднав понад 400 проактивних педагогів України навколо сучасних реформаційних питань.

Факультет дошкільної, початкової освіти та мистецтв узяв активну участь у цьому заході. На етапі відкриття форуму з вітальним словом виступив декан професор О.В.Бобир. Власними враженнями від початку роботи в першому класі НУШ поділилася з пристуніми вчителька ЗОШ І ст. №25, студентка магістратури цього ж факультету А.Коваленко. Захопливі майстер-класи провели доцент кафедри дошкільної та початкової освіти Т.М.Богдан (презентація програми STREAM-освіта або стежинка у Всесвіт) та доцент цієї ж кафедри, директор Центру розвитку обдарованості «Унікум» М.В.Коновальчук («Як бути в позитиві: техніки розвитку емоційного інтелекту педагога»).

Викладачі факультету дошкільної, початкової освіти та мистецтв, які мали змогу бути експертами на заході, відзначили злагодженість і чіткість в організації форуму, його святкову мотиваційну атмосферу, творчий педагогічний дух, високу професійну майстерність і креативність спікерів.

Адресуємо слова вдячності шановним організаторам освітнього форуму – адміністрації НУЧК, в особі ректора – професора М.О.Носко, фіналістці проекту Global Teacher Prize Ukraine 2017, учительці математики та інформатики Чернігівської СЗОШ №2 О.І.Коваленко та депутатці Чернігівської міської ради, викладачці НУЧК імені Т.Г.Шевченка, директорці освітнього центру «Альянс class» Н.М.Хольченковій.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG