Хочу, можу, треба

Залиште оцінку
(3 голосів)
Хочу, можу, треба

Саме про це – тобто про свідомий вибір майбутніх професій старшокласниками йшла мова на зустрічі викладачів та студентів технологічного факультету Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка з учнями 10-11 класів Любецької ЗОШ I-III ст.

Викладачі кафедри педагогіки, психології і методики технологічної освіти розповіли про Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, його традиції і досягнення, докладно познайомили учнів з технологічним факультетом та зупинились на розповіді про напрями підготовки, які здійснює факультет.

Жвава, зацікавлена розмова стосувалась таких тем:

  • умов вступу на підготовчі курси до університету;
  • особливостей набору та прийому абітурієнтів на денну форму навчання в наступному навчальному році;
  • переваг навчання в університеті та на факультеті, можливостей цікавого проведення дозвілля, культурно-масову роботу тощо.

Студенти представили наш факультет показом колекції жіночого одягу «Зачарована Весна» (Мекшун Анжела, Ященко Аліна, Бондаренко Влада, Петриченко Вікторія), грою на трубі та баритоні (Міткевич Марина, Конадиб Денис) та піснею (Шевченко Аліна). Здивував всіх грою на інструментах різних народів світу викладач – Бивалькевич Леонід Мстиславович.

Адміністрація, вчителі та учні створили доброзичливу атмосферу спілкування, обміну думками та запросили викладачів і студентів на екскурсію древнім містом.

Загалом профорієнтаційна зустріч пройшла успішно: учні зацікавилися нашим факультетом, була налагоджена методична робота з учителями.

 

Кафедра педагогіки, психології і методики технологічної освіти

 

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG