Print this page

Спортивний жовтень

Залиште оцінку
(0 голосів)
Спортивний жовтень

Спортивний жовтень факультету фізичного виховання. 

З 10 по 15 жовтня у Кропивницькому проходив чемпіонат України з боксу серед чоловіків до 22 років.

01

Наш університет представляли два спортсмени з факультету фізичного виховання, студент III курсу Данило Жасан у ваговій категорії 81 кг та магістрант Денис Песоцкий у ваговій категорії 69 кг. Відповідно бронзова та а срібна винагороди. Вітаємо призерів, бажаємо наступних звершень!

02

З 11-13 жовтня в м.Тернопіль проходив XX Всеукраїнський турнір з вільної боротьби «Тернове поле» присвячений пам’яті Віталія Назарчука – Заслуженого тренера України. На цих змаганнях III місце виборов студент III – курсу факультету фізичного виховання Захар Чепела.

20-21 жовтня в Києві проходили XIII традиційні змагання з легкоатлетичних метань присвячені визволенню м. Києва.

03

Успішно виступила на цих змаганнях студентка II курсу факультету фізичного виховання Полоз Олена,я ка з результатом 31, 58 м виборола I місце в метанні диску.

На цих же змаганнях перші місця посіли студенти факультету фізичного виховання Лупинос Катерина (штовхання ядра) та Кошіль Дмитро (метання спису).

Нагородою найвищого ґатунку порадувала своїх прихильників студентка III курсу Жмурко Ганна, яка виграла чемпіонат України з легкоатлетичного кросу серед молоді на дистанції 2 км, який проходив в м.Суми. Вітаємо її наставників доцента Філіпова В.В. та тренера Порядіну В.В. з золотом у вихованки.

04

18 жовтня в м. Чернігові на базі СДЮШОР з лижного спорту пройшли відкриті обласні змагання з легкоатлетичного кросу пам’яті Віктора Філіпова.

05

06

Згадати спортивний внесок Віктора Федоровича у вихованні студентів-спортсменів і привітати учасників змагань завітали директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, перший заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш, декан факультету фізичного виховання доктор педагогічних наук, доцент Сергій Гаркуша, начальник Чернігівського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Скрипченко, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця XXXI літніх Олімпійських ігор-2016 в Ріо-де-Жанейро, призерка чемпіонатів Європи та міжнародних змагань, неодноразова чемпіонка України Ольга Бібік. Стартували змагання після підняття прапору Ольгою Бібік, яка була вихованкою Віктора Філіпова. У змаганнях взяли участь спортсмени загальноосвітніх, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, професійно-технічних і вищих навчальних закладів області. Переможці та призери отримали кубки, медалі, подарунки від відділення НОК України в Чернігівській області.

 09  10
07 08

Другий рік поспіль Українські рукопашники здобувають першість на Чемпіонаті Європи! До складу збірної команди України входили пятеро Чернігівських спортсменів,вихованці СК "Октант", четверо з яких студенти факультету фізичного виховання! В командному заліку команда України виявилась найкращою і здобула перемогу в командній першості! В особистих заліках здобутки наших спорсменів були такими: Андрій Козир (студент магістратури) І місце в ваговій категорії 90 кг, Олександр Єрмоленко (студент магістратури) ІІІ місце в ваговій категорії 75 кг, Пода Володимир (студент І курсу) І місце в ваговій категорії 60 кг та Петренко Денис (студент І курсу) 5-6 місце в ваговій категорії 70 кг! Тренує наших чемпіонів Сергій Козир.

 

Інформація представлена СК "Октант"
http://newsvideo.su/video/7741001
Козерук Юлія

 

Останні новини користувача НУЧК