Print this page

ММА - це спорт для справжніх чоловіків

Залиште оцінку
(1 голос)
ММА - це спорт для справжніх чоловіків

Сьогоднішнє інтерв'ю про студента Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка Олександра Барабаша, напередодні його бою, який відбудеться 14 грудня 2017 року на турнірі World Warriors Fighting Championship 9 (WWFC).

Олександр Барабаш, який всю кар'єрувиступав тільки в WWFC, на даний момент вважається одним з провідних бійців організації. Олександр розповів, що до занять спортом його з раннього дитинства привчав батько, а ММА вибрав, через прагнення стати сильним і порядним: «Вважаю, що ММА - це спорт для справжніх чоловіків».

Першим тренером Барабаша став батько, потім опіку над спортсменом взяв Олег Пищенко з СК «Рукопашний бій», де боєць виступає більше 10-ти років, отримавши звання майстер спорту України з ММА, чемпіон України і світу з ММА, майстер спорту міжнародного класу з панкратіону.

За словами бійця, прогресувати йому допомагають складні поєдинки: «Простих боїв не буває, всі вони по-своєму складні».

У WWFC впевнені, що перемога над опонентом на майбутньому турнірі дозволить Барабашу зробити стрімкий кар'єрний ривок. При цьому боєць зміг охарактеризувати свого опонента наступним чином: «Суперник хороший, різнобічний, з хорошим рекордом».

Відзначимо, що в 2017 році Олександр Барабаш здобув дві перемоги, не залишивши суперникам жодного шансу, зумівши провести на обох больові прийоми. При цьому боєць воліє перемагати достроково, завершивши тільки один поєдинок з семи перемогою за очками.

Вільний від тренувань і виступів час боєць вважає за краще проводити з коханою дівчиною, членами сім'ї і друзями: «Полежати на дивані, задерши ноги вгору! Насправді намагаюся відпочивати активно з користю для здоров'я ».

Також Олександр зазначив, що не має кумирів у спорті, оскільки має намір сам стати прикладом для молоді і на особистому прикладі хоче показати, чого домігся: «Ну і заодно довести всьому світові, що є найкращим в спорті».

Нагадуємо, що Олександр виступить на турнірі WWFC9, який відбудуться 14 грудня 2017 року в Київському Палаці спорту.

 

Довідка: ММА — транслітерація англійського акроніму MMA (англ. mixed martial arts), що означає змішані бойові мистецтва (джерело: https://uk.wikipedia.org/wiki/ММА)

 

 

 

Останні новини користувача НУЧК